Home / Tag Archives: epilepsia

Tag Archives: epilepsia

Çfarë janë krizat epileptike dhe epilepsitë?

Epilepsia është një çrregullim i trurit. Njerëzit që kanë epilepsi kanë aktivitet elektrik në tru që nuk është normal dhe i cili shkakton kriza. Ka lloje të ndryshme të krizave. Në disa raste, një krizë mund të shkaktojë lëkundje, lëvizje të pakontrolluara dhe humbje të vetëdijes. Në raste të tjera, krizat …

Read More »