Home / Tag Archives: epidemiologu

Tag Archives: epidemiologu

“Mësoni, o ‘ekspertë’ nga bota, se ia nxitë jetën dhe e terrorizuat miletin”/ Reagon ashpër kundër masave izoluese epidemiologu

Eksperti i Shëndetit Publik, Erion Dasho, ka apeluar për moskufizim dhe më shumë liridalje për qytetarët. Përmes një postimi në Facebook, Dasho shkruan se ka metoda të tjera që mund të aplikohen dhe jo mbyllje. Nëse respektohen masat, vë në dukje ai, atëherë edhe rreziku i përhapjes minimizohet. “Nuk bllokohet …

Read More »