Home / Tag Archives: enveri

Tag Archives: enveri

Skënderbeu, kali dhe Enveri!

  Ilir KADIA- Kur erdh Skënderbeu në shesh isha 10 vjeç. Nëna më mori me vete. Shoqet e punës së saj punëtore në rrobaqepësi më njihnin të gjitha. Nëna mburrej me mua për notat e mira në mësime. Ajo më kish blerë një pallto me stof të trashë dhe më …

Read More »