Home / Tag Archives: ende

Tag Archives: ende

11 shtetet ku koronavirusi nuk ka mbërritur ende

Prej fillimit të pandemisë së Covid-19, shkencëtarët, zyrtarët shëndetësorë dhe qeveritë në të gjithë botën i kanë inkurajuar qytetarët të praktikojnë distancimin fizik dhe të shmangin daljet, përveç rasteve kur janë të nevojshme. Sipas të dhënave të përpiluara nga Universiteti Johns Hopkins, më shumë se 36,4 milionë njerëz janë infektuar …

Read More »