Home / Tag Archives: emrat kunder

Tag Archives: emrat kunder

LIVE/Kuvendi miraton raportin e Komisionit Hetimor për shkarkimin e Presidentit. Ja sa deputetë votuan kundër

TIRANË Me 104 vota pro 7 kundër dhe 2 abstenim Kuvendi miratoi raportin përfundimtar të komisionit hetimor për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Ndërkohë që pritet edhe votimi nominal, me kuti, i deputetëve për shkarkimin e presidentit. Gjatë numërimit, një fletë rezultoi e pavlefshme, sepse një prej deputetë kishte votuar …

Read More »