Home / Tag Archives: emil cioran

Tag Archives: emil cioran

Sentenca nga Emil Cioran

1. Çdo fjalë më sëmur. Ndërkaq, çfarë kënaqësie do të ndjeja të dëgjoja lulet tek bisedonin për vdekjen 2. Shakespeare: takimi i një trëndafili dhe i një shpate. 3. “Të vërtetat” nuk na kërkojnë më që t’ua durojmë peshën, as të jemi dyshues, apo bashkëfajtorë me to. Ëndërroj për një …

Read More »