Home / Tag Archives: emigrimi

Tag Archives: emigrimi

“Nuk mund t’u themi të rinjve rrini në shtëpi me barkun bosh”, sociologu flet për emigrimin masiv të shqiptarëve: Normale që do ikin, duhet rritje ekonomike dhe jo retorikë nacionaliste

Sociologu Gëzim Tushi, i ftuar në emisionin ‘Pushteti’, të gazetares Juela Meçani në televizionin FaxNews, u shpreh rreth emigracionit masiv të shqiptarëve në vitet e fundit. Sipas sociologut, jetojmë në një botë globale, ku nuk mund t’i detyrojmë njerëzit vetëm me retorik nacionaliste, të jetojnë në vendin ku ata kanë …

Read More »