Home / Tag Archives: elvis hoxha

Tag Archives: elvis hoxha

Integrimi në Evropë, emancipim i Evropës

Nga Elvis HOXHA – Një Bashkim Evropian në përputhje me amerikanët dhe jo me Rusinë, do ta kuptonte krejtësisht ndryshe integrimin e Serbisë në gjirin e saj. Ajo më së paku do të vendoste para vetes disa kushte që kanë vlerën e parimeve. Dhe këto parime dalin prej vetë logjikës …

Read More »