Home / Tag Archives: ELIF SHAFAK

Tag Archives: ELIF SHAFAK

ELIF SHAFAK, shkrimtare e njohur turke

Nga Enver ROBELLI- «Çdo ditë bombardohemi nga lajmet. Deri para pak kohësh përkundeshim në iluzionin se sa më shumë informacion kemi, aq më të mira janë vendimet që marrim. Ky iluzion është djegur. Për këtë arsye konsumimin e lajmeve e reduktoj në minimum. Dhe bëj dallimin mes informatës, dijes dhe …

Read More »