Home / Tag Archives: Elez Biberaj

Tag Archives: Elez Biberaj

Amerika dhe Shqipëria: Nga armiq të papajtueshëm në partnerë strategjikë

Nga Dr. Elez BIBERAJ- *Drejtor i Drejtorisë së Euroazisë, Zëri i Amerikës Administratat e njëpasnjëshme amerikane kanë ndjekurnjëpolitikë të pandryshueshme ndaj Shqipërisë. Vizioni iAmerikëspër Shqipërinë ka qenë që ajo të jetë një vend iqëndrueshëm, ibegatë dhe demokratik ku të respektohenplotësisht normat dheproceset demokratike. Shqipëriaështë trajtuar si pjesë e rëndësishme e konceptit tëUashingtonit …

Read More »