Home / Tag Archives: elektorale

Tag Archives: elektorale

VAKSINAT ELEKTORALE, KATASTROFË NJERËZORE

Nga Erion DASHO * – Deri tani në Shqipëri kanë ardhur 32,565 doza të vaksinës Pfizer/BioNTech dhe 38,400 doza të vaksinës së Oxford/Astra Zeneca për një total prej 70,965 vaksina. Nga vaksinat e Pfizer, 7,020 arritën në datën 15 shkurt dhe 8,190 në datën 22 shkurt. Sasia e fundit që …

Read More »