Home / Tag Archives: ekstradohet

Tag Archives: ekstradohet

Julian Assange nuk ekstradohet në SHBA

Themeluesi i platformës Wikileaks, Julian Assange nuk do të esktradohet në SHBA. Ky ishte vendimi i gjykatës së Londrës të hënën. Assange kërcënohet nga 175 vite burg në SHBA. Me brohorima dhe entuziazëm e pritën përkrahësit e themeluesit të platformës Wikileaks, Julian Assange vendimin e gjykatës së Londrës. Të hënën …

Read More »