Home / Tag Archives: ekspozita e 3 nderkombetare e importit

Tag Archives: ekspozita e 3 nderkombetare e importit

Ekspozita si stacion i rrugës së gjatë planifikuese!

Aleksandër Cipa Sikurse është reflektuar gjatë muajve të fundit, pandemia COVID-19 nuk është një sfidë vetëm në aspektin shëndetësor, por ka prekur gjerësisht dhe fushat e tjera të shoqërive tona, ku spikat ekonomia. Shtete të ndryshme janë të ndërgjegjshme për nevojën e rikthimit të aktiviteteve ekonomike me qëllim rimëkëmbjen e …

Read More »