Home / Tag Archives: ekonomise

Tag Archives: ekonomise

Protagonistët e ekonomisë globale në dramën pandemike

Nga Aleksandër ÇIPA- Arena botërore është në një periudhë ku ndryshimet janë të shpeshta dhe me magnituda të mëdha. Shtetet e mëdha synojnë të forcojnë pozitën e tyre në skenën globale, duke hyrë kështu në një garë të vazhdueshme me njëra-tjetrën. Zhvillimet ekonomike fitojnë përherë më shumë vëmendje dhe peshë. …

Read More »