Home / Tag Archives: Edvin Prifti

Tag Archives: Edvin Prifti

SPAK sekuestron llogaritë bankare të kardiologut Edvin Prifti

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar ka vendosur sekuestro mbi 2 llogari bankare të kardiologut, Edvin Prifti. Prifti, aktualisht është nën masën e sigurimit “Pezullim i ushtrimit të një detyre apo shërbimi publik”, i dyshuar për kryerjen e veprave të “Korrupsioni pasiv i personave që ushtrojnë funksione …

Read More »