Home / Tag Archives: edukim

Tag Archives: edukim

Roli i medias publike për edukimin mediatik të audiencave

Nga Valbona SULCE KOLGECI- Edukimi mediatik është në krye të axhendave të ligjërimit mbi median në kohën kur çrregullimi informativ i shprehur nëpërmjet lajmeve të rreme, propagandës dhe reklamës po zë vend gjithnjë e më shumë në hapësirën tonë publike. Vende të ndryshme kanë përshtatur strategji të ndryshme në këtë …

Read More »