Home / Tag Archives: e vetmja rruge

Tag Archives: e vetmja rruge

E vetmja rrugë per lavdi letrare

Shaban MURATI- Këshillë e padëshiruar për shkrimtarë dhe artistë Mos u lodhni kot të arrini lavdinë letrare dhe artistike në Shqipëri me krijimtarinë dhe talentin tuaj. E vetmja rrugë e sigurtë lavdie letrare dhe artistike është të lidheni me një nga partitë kryesore, që alternojnë njera-tjetrën në qeveri, të lidheni …

Read More »