Home / Tag Archives: e suksesshem

Tag Archives: e suksesshem

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm çdo mëngjes

Ndërkohë që t’i shtyn alarmin çdo 5 minuta, dikush tjetër është zgjuar, i ka thënë “mirëmëngjes” njerëzve përreth dhe ka nisur rutinën. Po, i doli koha të bëjë shumë gjëra para se të dalë, prandaj suksesi i tyre s’është fare i rastësishëm. Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm çdo mëngjes? 1. …

Read More »