Home / Tag Archives: e pergjithshme

Tag Archives: e pergjithshme

Bashkia e Tiranës: Aboneja e përgjithshme hiqet vetëm 3 muaj nga qarkullimi, sërish në shitje në Shtator

Bashkia e Tiranës ka reaguar lidhur me disa lajme të publikuara në media mbi abonenë e përgjithshme të transportit publik. Në një njoftim zyrtar, Bashkia sqaron se me qëllim përmirësimin e kushteve dhe shërbimit të linjave të transportit në kryeqytet, aboneja e përgjithshme do të hiqet nga qarkullimi vetëm për …

Read More »