Home / Tag Archives: e kuvendit

Tag Archives: e kuvendit

Ndalimi i gazetarëve në komisione/ Gjonçaj: Bëhet për t’i ofruar komoditet gazetarëve. Gazetarja: Na lejoni në korridoret e Kuvendit

Në ambientet e brendshme të Kuvendit është duke u zhvilluar një takim mes gazetarëve dhe Sekretarit të Kuvendit, Genci Gjonçaj, për rregulloren e re të miratuar, ku një prej të cilave, ndalon hyrjen e gazetarëve në mbledhjet e komisionit. Gjonçaj tha se qëllimi i këtij vendimi nuk është për të …

Read More »