Home / Tag Archives: e kontrolleve

Tag Archives: e kontrolleve

Vlora sërish në “lupën” e kontrolleve, FSHN dhe Policia zbarkojnë në qytetin bregdetar

Prej disa ditësh në qytetin e Vlorës, vijojnë kontrolle në rrugët kryesore. Policia e Vlorës në bashkëpunim me të Tiranës dhe FSHN-në vijon punën e imtësishme të kontrolleve për persona të dyshuar në këtë qytet. Në fokus të operacionit janë personat e skeduluar të shpallur në kërkim për krime të …

Read More »