Home / Tag Archives: dypunesuar

Tag Archives: dypunesuar

Keni të ardhura mbi 2 milionë lekë apo jeni i dypunësuar? Drejtoria e Tatimeve ka një njoftim të rëndësishëm për ju

Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve bën një njoftim të rëndësishëm për të gjithë individët që jetojnë në Shqipëri, rezidentë dhe jo rezidentë, për të plotësuar formularin DIVA 2020. Sipas DPT, duhet të plotësojnë DIVA 2020, individët rezidentë dhe jo rezidentë në Republikën e Shqipërisë, të cilët gjatë vitit 2020 kanë …

Read More »