Home / Tag Archives: Dy mije e njezeta

Tag Archives: Dy mije e njezeta

Dy mijë e njëzeta apo nëntëdhjetë e shtata?

Çapajev GJOKUTAJ- ‘Në të s’ëmës 2020-a!’ Kështu po e sikterisn vitin që po ikën parodistët e Vlorës. Mund t’i hakërreheshin edhe ‘prapa diellit vaftë!’, ‘në djall/në esfel!’, ‘qafën theftë!’, ‘nga sytë këmbët’ e gërmushje të tjera të këtij lloji dhe prap të mos shprehnin dot stresin dhe mllefin popullor që …

Read More »