Home / Tag Archives: duhet zhbërë

Tag Archives: duhet zhbërë

Shqipëria nuk duhet bërë, Shqipëria duhet zhbërë

Erjus Mezini/ Kam kaq vite që bashkëbisedoj me bashkadhetarët për problemet e Shqipërisë. Një dëshirë e flaktë që i bashkon të gjithë është ajo e qeverisjes së vendit nga patriotët. Me pak fjalë, shumica e shqiptarëve duket sikur bëjnë supozimin që problemet e Shqipërisë janë menaxheriale dhe jo strukturore. Një …

Read More »