Home / Tag Archives: dronet

Tag Archives: dronet

Ministri Çuçi viziton fabrikën e dronëve në Turqi

Pas marrëveshjeve për bashkëpunim financiar dhe ushtarak mes Shqipërisë dhe Turqisë për të kontribuar në ristrukturimin e Forcave të Armatosura të Shqipërisë, Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi vizitoi në Turqi fabrikën “Bykar Defense”, e specializuar në prodhimin e dronëve të teknologjisë së lartë. Bashkë me drejtorin e përgjithshëm të Policisë …

Read More »