Home / Tag Archives: dritat

Tag Archives: dritat

Bokavilet dhe Dritat e Qirinjëve

Nga Miho GJINI – Nuk më harrohet kurrë, se si u bë disa vite më parë martesa e nipit tim, Kanadezit Niko Çani tashmë, në hollin e një hoteli me pesë yje të Sarandës, rrethuar nga Bokavilet jashtë dhe nga një dekoracion qirinjësh në sallonin e dasmorëve, harmonizuar me vellon …

Read More »