Home / Tag Archives: drejtori i doganeve

Tag Archives: drejtori i doganeve

Drejtori i ri i Doganave, Gazheli takohet me Drejtoreshën e Tatimeve dhe Prokuroren e Tiranës, Imeraj

Gjatë ditës së martë në ambientet e Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë është zhvilluar një takim pune midis Drejtorit të ri të Doganave, Gent Gazheli, me Drejtoreshën e Përgjithshme të Tatimeve, Delina Ibrahimaj  dhe Drejtorit te Drejtorisë se Përgjithshme te Parandalimit te Pastrimit te Parave, Elvis Koçi. Gjithashtu në këtë …

Read More »