Home / Tag Archives: drejtësia

Tag Archives: drejtësia

Drejtësia të divorcohet nga politika

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi miratoi gjatë mbledhjes së djeshme vetëm 1 nga 4 kandidatët për gjyqtarë në Gjykatën Kushtetuese për vakancën e parakohshme e shpallur nga Presidenti. KED vendosi kandidimin e Altin Binajt për gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese ndërsa ndaloi kandidimin e Artan Spahiut dhe Dedë Kasnecit. Por pse …

Read More »