Home / Tag Archives: dr flori

Tag Archives: dr flori

MBI GJITHÇKA! Aurela Gaçe kujton Dr.Flori

MBI GJITHÇKA! Dr. Flori Në mund t’u japësh shpresë, njerëzve të harruar Që në minierë gërrmojnë, për të mbijetuar Të ndjejnë të besojnë, që s’janë të tradhëtuar Aty merr vlerë çdo gjë, njeriu brenda nuk është shuar Dhe fjalët kur t’i flasësh, mendo se i degjojnë Mos brit me to …

Read More »