Home / Tag Archives: dosje

Tag Archives: dosje

Kur Sigurimi përndiqte fëmijët që dilnin në ekranin e RTSH, Mirakaj: Në dosje sheh jetët e marra padrejtësisht

Autoriteti për Informim mbi dokumentet e is-Sigurimit të shtetit ka deklasifikuar një sërë dosjesh që kanë të bëjnë me artistët dhe jetën artistike në vend para 1990-ës. Nga dosja e Teatrit Kombëtar të Operas dhe Baletit, te ajo e ish Kinostudios, Radio Televizioni Shqiptar dhe Lidhja e Shkrimtarëve, tashmë mund …

Read More »