Home / Tag Archives: Donika Gërvalles

Tag Archives: Donika Gërvalles

Reagon bashkëshorti i Donika Gërvalles: Frikacakët sulmojnë në mënyrë primitive

Stefan Schwarz, ish-deputet gjerman dhe bashkëshorti i kryediplomates së Kosovës, Donika Gërvalla, i ka dalë në mbrojtje asaj, duke thënë se vetëm frikacakët përpiqen ta sulmojnë dikë në mënyrë raciste. Kështu, Schwarz u është kundërpërgjigjur akuzave të opozitëz drejtuar zëvendëskryeministres Donika Gërvalla lidhur me rikthimin në vëmendje të një deklarate …

Read More »