Home / Tag Archives: Dom Gjergj Meta

Tag Archives: Dom Gjergj Meta

HUTA “E HUTUAR” DHE MASAT E MPIRA

(Mendime rreth shoqërisë për një rizgjim të saj) Nga Dom Gjergj META- A janë njerëzit me ideale dhe dëshira ata që sot përbëjnë forcën shtytëse të transformimeve të shoqërisë njerëzore? Në çdo epokë kalimi të shoqërisë njerëzore ka pasur njerëz të cilët kanë ndikuar në një mënyrë apo në një …

Read More »