Home / Tag Archives: dokumentar

Tag Archives: dokumentar

Një dokumentar shpjegon punën e infermierëve në urgjencë

Një dokumentar i ri i quajtur “Në rast emergjence” është produkt i 7 viteve të intervistimit, fotografimit dhe filmimit të infermierëve në të gjithë Amerikën. Siç njofton korrespondentja e Zërit të Amerikës, Karina Bafradzhian, filmi trajton sfidat e punonjësve të kujdesit shëndetësor në Amerikë. Cathlyn Robinson është një nga infermieret …

Read More »