Home / Tag Archives: “Doctor Honoris Causa” për Marie Royce

Tag Archives: “Doctor Honoris Causa” për Marie Royce

“Doctor Honoris Causa” për Marie Royce, e treta amerikane që e merr këtë çmim në Shqipëri

Ndihmës sekretarja e shtetit amerikan për çështjet arsimore dhe kulturore në vendin tonë, Maria Royce është nderuar nga Universiteti i Tiranës me çmimin e lartë “Doctor Honories Causa”. Royce nderohet për kontributin e dhënë në forcimin e marrëdhënieve midis dy vendeve në fushën e arsimit dhe kulturës. Ajo bëhet kështu …

Read More »