Home / Tag Archives: djali

Tag Archives: djali

Babai dhe djali

Enrik Mehmeti/ Djali: “Babi, a mund të bëj një pyetje”? Babai: “Po biri im, çfarë ka”? Djali: “Sa lekë fiton ti për një orë pune”? Babai: “Tani, unë mendoj se pyetje të tilla, akoma nuk kanë interes për ty. Përse e bën këtë pyetje”? Djali: “Unë thjesht, vetëm dua ta …

Read More »