Home / Tag Archives: Diten e zotit

Tag Archives: Diten e zotit

Skëterra sociale që të mohon dhe ditën e Zotit

Fatmira LOCI- Duke kërkuar të dhëna mbi papunësinë dhepagat e ulëta, kryelajmet që hasen shpesh, janë: “Shqipëria, vendi me pagat më të ulëta në rajon” (euronews.al); “Dhjetë shtetet me rrogatminimale më të ulëta, (albinfo.ch) ku vendin e tretë e zë Shqipëria, mbas Egjyptit dheVenezuelës“;  Sipas të dhënave të INSTAT:“Pagat në …

Read More »