Home / Tag Archives: dita nderkombetare e gruas

Tag Archives: dita nderkombetare e gruas

Dita Ndërkombëtare e Gruas, ambasada e SHBA-së mirënjohje per 26 gratë e Pogradecit

Postimi i plote: 🇦🇱 | Sot është Dita Ndërkombëtare e Barazisë së Gruas! Gratë e profesioneve të ndryshme kontribuojnë në shoqërinë shqiptare, por, zakonisht, historitë e kontributit të tyre mbeten të patreguara e të panjohura. Kohët e fundit, projekti ynë për Planifikimin dhe Qeverisjen Vendore (PLGP) bashkëpunoi me Bashkinë dhe …

Read More »