Home / Tag Archives: Dita boterore

Tag Archives: Dita boterore

Dita e Botërore e Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut, Meta: Anëtarë të kabinetit dhe zyrtarë të Presidencës ndihmuan të sëmurët

Presidenti Ilir Meta, ka kujtuar Ditën Botërore të Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut.Meta thekson se anëtarët e kabinetit dhe zyrtarë të Presidencës dhuruan gjak. Postimi i presidentit Ilir Meta: Në Ditën Botërore të Dhuruesve Vullnetarë të Gjakut dhe në kuadër të nismës “Aleanca për Dhurimin e Gjakut”, anëtarë të Kabinetit dhe …

Read More »