Home / Tag Archives: diplomatike

Tag Archives: diplomatike

Nisma e tri deteve dhe Shqipëria

Shaban Murati/ Zakonisht nismat diplomatike janë të përqendruara rreth një rajoni ose kanë karakter kontinental, ose global, por është rast i rrallë, që një nismë diplomatike të përfshijë tri rajone gjeografike të ndryshme. Ndaj paraqet interes nisma diplomatike “Adriatik-Baltik-Deti i Zi”, që synon vendosjen e një bashkëpunimi më të ngushtë …

Read More »