Home / Tag Archives: Dino Murtezani

Tag Archives: Dino Murtezani

Dino Murtezani, Ikona e Muzikës Instrumentale Shqiptare

Nga Nora KALAJA- Artisti i mirënjohur Dino Murtezani, ka lindur në Tetovë, Maqedoni në vitin 1970. Në moshën 15-vjeçare shpërngulet në Slloveni, ku jeton dhe punon tani. Njihet si artist i shquar i muzikës tradicionale-instrumentale në rajonin e Ballkanit. Disa nga performancat e tij më së fundit janë: Java Evropiane …

Read More »