Home / Tag Archives: diferenca

Tag Archives: diferenca

Diferenca mes Koci beut dhe Koci Xoxës!

Hasan Bello Koci beu ishte nje shqiptar nga Korca, i cili u rekrutua si devshirme ne fillim te shek.XVII duke sherbyer si keshilltar dhe nenpunes i larte i shtetit osman prane sulltan Ahmetit I (1603), Mustafait (1617-1622), Osmanit II (1618), Muratit IV (1623) dhe Ibrahimit (1640). Ne vitin 1631 dhe …

Read More »