Home / Tag Archives: Dibra

Tag Archives: Dibra

Përgatisnin “jufka” pa leje/ Policia bllokon dy punishte në Dibër

Në Dibër janë bllokuar dy punishte që përdoreshin për prodhim ushqimi (konkretisht të jufkave), në mënyrë të kundërligjshme dhe në kushte të papërshtatshme higjienike, ndërsa janë proceduar penalisht edhe dy pronarët. Gjithashtu bëhet me dije se aktiviteti nuk ishte regjistruar pranë organeve tatimore. Punishtja ishte në pronësi të 55-vjeçarit M.K …

Read More »