Home / Tag Archives: dialogu

Tag Archives: dialogu

Dezinformimi i dialogut Kosovë-Serbi, rrezik i shtuar për stabilitetin e rajonit

Nga Akri ÇIPA –   Muajin e kaluar, zyrtarët e Bashkimit Europian u dakordësuan me përfaqësuesit serbë për të rifilluar dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Maj. Por, pas refuzimit të kryeministrit Albin Kurti për t’u angazhuar për një datë të pakonsultuar me palën shqiptare, dialogu ndërmjet Kosovës dhe Serbisë vazhdon të …

Read More »