Home / Tag Archives: dhimiter lapa

Tag Archives: dhimiter lapa

Kandidati për deputë Dhimitraq Lapa: Saranda e voton përherë forcën reale të njeriut të saj

Kandidati për deputet i Lëvizjes Socialiste për Integrim në Sarandë, Dhimitër Lapa, ka përcjellë bilançin e javës së parë zyrtare të fushatës elektorale. Problemet më të mprehta, ecuria e fushatës në Sarandë dhe mbarëvajtja e procesit përgatitor, nga administrata përgjegjëse për menaxhimin e tyre janë disa nga çështjet që z. …

Read More »