Home / Tag Archives: dhembet

Tag Archives: dhembet

Gabimi i madh që bëni kur lani dhëmbët

Një prej gabimeve më të mëdha që disa njerëz bëjnë në procesin e larjes së dhëmbëve është kohëzgjatja. Shumë njerëz nuk harxhojnë kohë mjaftueshëm dhe shumica e dentistëve rekomandojnë larjen e tyre për 2-3 minuta. Pavarësisht kësaj duhet thënë se janë të paktë njerëzit që e bëjnë këtë. Herën tjetër, …

Read More »