Home / Tag Archives: Devoll

Tag Archives: Devoll

Publikohet lista/ Ja kandidatët e PD në Korçë, Pogradec, Kolonjë, Devoll dhe Maliq

Demokratët e Qarkut të Korçës pritet të votojnë të mërkurën për kandidatët e propozuar nga anëtarësia, të cilët kanë kaluar filtrin paraprak të verifikimit nga Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve. Qarku i Korçës me 11 mandate, ka 39 kandidatë potencialë për deputetë. Demokratët kanë të drejtë të votojnë listën në …

Read More »