Home / Tag Archives: detyre burri

Tag Archives: detyre burri

Vjosa Osmani shkarkon njeriun e Thaçit të zgjedhur ambasador në Maqedoni, detyrën e merr burri i saj

Presidentja e Kosovës Vjosa Osmani me një vendim të ditës së djeshme, shkarkoi 12 ambasadorë të Kosovës në vende të ndryshme të botës, pas kërkesës së bërë për shkarkimin e ambasadorëve të caktuar politikisht. Njëri prej të shkarkuarve ishte dhe ambasadori i Maqedonisë së Veriut, Gjergj Dedaj, i emëruar prej …

Read More »