Home / Tag Archives: detit

Tag Archives: detit

Kripa e detit dhe vetitë e saj në shëndet

Kripa e detit është e shëndetshme dhe ka veti terapeutike, por për ta luajtur një rol të tillë, ajo duhet të përfitohet me avullim natyror të ujit të detit. Kripa e kuzhinës nuk është e shëndetshme si kripa e detit. Kripa e detit ka efekt alkalizues, gjë që ndihmon në …

Read More »