Home / Tag Archives: detin

Tag Archives: detin

Marrë(zh)veshja për detin

Aleksandër ÇIPA- Shpallja e  zgjerimit me 12 milje të territorit detar nga pala greke, në kufirin verion të hapësirës joniane, është një akt implikues ose ndikues mbi palët kufitare të këtij vendi. Në këto palë përfshihen së pari Shqipëria dhe njëherësh Italia. Në rastin e Greqisë, ky zgjerim, mbart edhe …

Read More »

Bastardët po negociojnë me Greqinë për detin

Nga Spartak NGJELA – Të gjithë këta bastardë që kanë negociuar dhe po negociojnë me Greqinë për detin, pa hequr ajo ligjin e luftës kundër Shqipërisë, janë shitësit antishqiptare të interesit kombëtar. Por, Kryeministri shqiptar na nxori edhe një favor tjetër për Greqinë: kërkoi gjyq ndërkombëtar me ekspertë “të pavarur …

Read More »