Home / Tag Archives: detar

Tag Archives: detar

Kriza e pandemisë/ Humbjet e transportit detar

Ndikimi i shpërthimit të koronavirusit në industrinë e transportit detar “po vazhdon të rritet, dhe efektet e shumta po vazhdojnë të shfaqen”, tha Sea-Intelligence, një kompani analitike e specializuar në këtë sektor. Një vëzhgim i tillë vjen në një kohë kur industritë dhe tregtia po rifillojnë dalëngadalë procesin e tyre …

Read More »